djurvik

Julklappar
Vi har haft en riktigt fin jul. Mycket mat, ingen snö, lite julklappar. På julafton samlas släkten, mina syskon och jag turas om med värdskapet. I år var vi hos min syster. Vi har avskaffat julklappar men en julklapp var köper vi. Vi får veta någon månad i förväg vem vi ska köpa till. Så klappen man får är från en anonym givare. Rim är obligatoriskt.
 
Jag har alltid köpt något åt döttrarna som vi öppnat på juldagen, men i år gav jag upplevelser istället. Och så fick jag ju själv vara med på dem. Nu har vi klarat av upplevelserna. Först var vi på Escape room, där man ska leta efter ledtrådar för att hitta nyckeln till dörren som leder ut. Man har en timme på sig. Vi hann nästan, vi fick tilläggstid på en och en halv minut och då kom vi ut. Det var en rolig timme. Man måste samarbeta för att hitta ledtrådarna och hitta lösningarna, men det är vi väl bra på efter sommarens café.

Den andra upplevelsen var curling. Det har vi provat på tidigare också och vi tycker alla att det är roligt. Ett blått knä fick jag när jag glömde att ta bort halkskyddet då jag skulle spela en sten. Det blev nästan tvärstopp och jag landade med ett knä i isen. Men lite får man väl tåla.
 
På den första bilden har vi just kommit ut från Escape room och på den andra bilden har vi avslutat vår curlingmatch.